20-ty ročník Míle pre mamu

20-ty ročník Míle pre mamu

17. mája 2023 Off Od ÚMC

Tlačová správa

Únia materských centier spolu s 34 členskými centrami po celom Slovensku pripravila v sobotu 13. mája 2023 medzinárodné podujatie Míľa pre mamu. Zapojila sa aj UK – Dublin a ČR – Přerov a Uherský Brod. Zo slovenských miest Levice, Senica, Námestovo, Trenčianske Teplice, Vráble, Sliač, Žilina, Bratislava a mnohé ďalšie.

Tento 20-ty ročník sa niesol v duchu hesla: „Aj ja môžem zmeniť svet k lepšiemu“. Oslávili sme materstvo, dobrovoľnícku prácu a materské a rodinné centrá. Spolu nás bolo 11 813 a mamám sme darovali 18 900 km. Tento rok sa dalo registrovať aj cez aplikáciu Míľa pre mamu. Okrem samotnej prechádzky bolo podujatie sprevádzané vystúpeniami, rôznymi stanovišťami a zábavnými úlohami.
Touto cestou by sme sa chceli poďakovať všetkým účastníkom, že nás prišli podporiť a zároveň veľká vďaka patrí dobrovoľníkom, ktorí venovali svoj čas a pripravili krásny čas pre všetkých. A samozrejme obetavým aktívnym členom a líderkám materských a rodinných centier, bez ktorých by sme tento výsledok nedosiahli. ĎAKUJEME.
A preto nezabudnite … každý z nás môže zmeniť svet k lepšiemu.

Verziu tlačovej správy v pdf formáte nájdete na tomto linku.