Únia materských centier na POHODA festivale s PEPCO

Únia materských centier na POHODA festivale s PEPCO

4. júla 2019 Off Od ÚMC

Predstavte si veselú zónu plnú detského smiechu a radosti pre rodiny s deťmi. V priestore Family parku ponúkne PEPCO zábavu pre deti a oddych pre mamičky aj oteckov. Prostredníctvom workshopov na princípe Montessori techniky sa navyše budú môcť naučiť rozvíjať zručnosti svojich najmenších.

„My v PEPCO chápeme vzdelávanie a rodičovskú pohodu ako dôležité faktory pre šťastnú a jednotnú rodinu,“ hovorí Nikoleta Bobeničová, Country Marketing Coordinator pre Slovensko a Českú republiku.

Montessori pedagogika je ucelený systém pre výchovu a vzdelávanie detí. Vďaka tomuto zaujímavému učeniu má dieťa radosť z objavovania nového, posilňuje sa jeho sebavedomie a osobná spokojnosť. Deti sa vďaka Montessori učia slobodne sa rozhodovať medzi jednotlivými aktivitami, porozumieť svojím potrebám, sústrediť sa a nájsť svoj vnútorný pokoj a harmóniu. K tomu spoločnosti PEPCO na Pohode pomôže Únia materských centier, ktorej zástupkyne sa predstavia dvakrát denne na workshopoch s prírodnou a ekologickou tematikou. „Tešíme sa, že vďaka PEPCO sa môžeme zapojiť do tohto úžasného podujatia a predstaviť tak aj činnosť materských centier. Na workshopoch predstavíme prácu s deťmi, počas ktorej zároveň vzdelávame rodičov tak, aby vedeli, prečo sa hrať doma s deťmi a rozumeli významu hry pri vzdelávaní a výchove svojich ratolestí,“ hovorí Soňa Holíková, riaditeľka Centra koordinácie a advokácie Únie materských centier. Hlavnými témami zaujímavých aktivít budú vesmír, les a recyklácia. Workshopy s ekologickou tematikou pre najmenších budú prebiehať dvakrát denne. Pre efektívnejšiu prácu bude počet detí obmedzený.  Samozrejmosťou je príjemná rodinná atmosféra ako v obchodoch PEPCO ?

 

Rozpis workshopov v PEPCO stane:

Štvrtok: 

16:00 – 17:30 Prečo si máme chrániť svoju galaxiu?

Piatok:   

11:00 – 12:30 Prečo si máme chrániť svoju galaxiu?

14:30 – 16:00 S Vlastou v lese

Sobota:         

11:00 – 12:30 Tvoríme recyklovane

14:30 – 16:00 S Vlastou v lese

 

PEPCO vozíčky pre vaše detičky

PEPCO poskytne exkluzívne pre rodiny s deťmi 15 drevených vozíčkov. Záujemcovia si ich budú môcť zapožičať priamo vo Family parku od zástupcov festivalového tímu. “Chápeme, že aj páry, ktoré majú deti si chcú plnohodnotne užiť všetky čary festivalu Pohoda. Pomocou našich eco-friendly vozíčkov im uľahčíme presun nielen vecí, ale podľa možností aj detičiek,” dopĺňa Nikoleta Bobeničová.

 

O PEPCO:

Sieť obchodov PEPCO je na Slovensku známa najmä predajom oblečenia pre deti a hračiek. Ponuku ďalej dopĺňa vyhľadávaný sortiment produktov pre domácnosť a bývanie, školské potreby i móda pre dospelých. Spoločnosť vznikla v roku 1999 v Poľsku. Do roku 2004 otvorila prvých 14 predajní. O necelú dekádu neskôr expandovala aj na slovenský trh. Aktuálne má na Slovensku, spolu s novootvorenou predajňou v Prievidzi, sto predajní. Okrem Slovenska a Českej republiky spoločnosť pôsobí v Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Chorvátsku, Slovinsku, Estónsku, Litve, Lotyšsku a tiež v Bulharsku. Viac informácií na: www.pepco.sk

O Únii materských centier:

Poslaním Únie materských centier (UMC) je dosiahnuť úctu a uznanie materstva v spoločnosti a vytvárať lepší svet okolo nás, v ktorom budú mať matky s deťmi dôstojné postavenie. UMC je mimovládna nezisková organizácia, ktorá podporuje vznik materských a rodinných centier na Slovensku. Viac informácií na: https://www.materskecentra.sk/