Míľa pre mamu v Bratislave zastrešená

Míľa pre mamu v Bratislave zastrešená

3. apríla 2019 Off Od ÚMC

Blíži sa naša najväčšia kampaň Míľa pre mamu, ktorá sa koná v sobotu 11.mája 2019 a je symbolicky venovaná všetkým mamám.

Spolu prejdeme 1 míľu vo viac ako 50 mestách Slovenska, Česka a Írska.

Cieľom je spojiť sa v jeden deň, v jednu hodinu. Zaregistrovaných účastníkov v jednotlivých mestách zrátame. Minulý rok – 2018 nás bolo 2 9751, t.z. že sme prešli 47 601 km pre všetky mamy, staré mamy

Registrácia prebieha priamo na mieste. Únia materských centier vás budeme čakať v areáli Kuchajda Bratislava – Nové mesto pod rozkladacím stanom darovaným firmou Expodom.sk , čomu sa veľmi tešíme, nakoľko sa podujatie koná vonku a bude nás chrániť pred vrtochmi počasia, ktoré často býva naozaj nevyspytateľné.

Náš nový promo stánok využijeme aj na ďalšie aktivity pod holým nebom. Plánujeme zorganizovať tábor pre deti zo sociálne slabých rodín a tešíme sa, že počasie nebude prekážkou na outdoorové aktivity, ktoré  plánujeme pre deti pripraviť.

Ďakujeme dodávateľovi nožnicovych stanov www.expodom.sk, ktorá predáva výlučne rýchlorozkladacie stany za milú ponuku. Rozkladací stan s rozmermi 3 x 2m nám darujú zadarmo.

Za štedrosť Expodomu srdečne ďakujeme.